ТЕЛ. 0700 9 0017
ТЕЛ. 0700 9 0017
  • Практични  и стилни апартаменти за продажба и под наем
  • Subaru Home
  • Удобни и елегантни апартаменти под наем
  • Цени на който не можете да устоите
  • Цени на който не можете да устоите
  • Цени на който не можете да устоите
  • Удобство и комфорт без които не можете
COVIND с нов онлайн каталог 2014-02-19 10:43:32

Subaru PartsCOVIND с нов онлайн каталог Производителят на едрогабаритни части за товарни автомобили COVIND анонсира, своя нов онлайн каталог. На него можете да намерите пълната продуктова гама на COVIND, придружена с тхническа и др. информация за продуктите. Новият улеснен начин на търсене ще ви помогне да намерите най-подходящия продукт, бързо и лесно. За повече информация относно продуктите на COVIND и поръчки, можете да се свържете с нас.

Subaru WRX показа лице в Лос Анджелис 2014-02-19 10:36:56

Subaru NewSubaru е една от най-консервативните марки. Но днес японците се опитват да ме опровергаят. Това е новото WRX, от което, няма да излъжа, очаквах много повече като визия. Той дебютира в Лос Анджелис. В същото време, но в Токио, Subaru показа цели три концепции, една от които наистина впечатляваща. Но това друг път. Сега във фокуса е WRX, която е интерпретация на тема Impreza.

За съжаление, защото щеше да е прекрасно, ако беше интепретация (както се очакваше) на тема WRX concept. Както и да е. Във визията на WRX трябва да изтъкнем броните, капака, предните калници, фаровете и стоповете. Купето е силно повлияно от Impreza, но идва с много обещаващи спортни седалки, срязан в долната част волан, нов приборен панел, 4,3-инчов мулти-информационен дисплей.

Опциите включват кожени седалки, GPS навигация и 440-ватова harman/kardon аудио система. Може да имам критики към дизайна, но за двигателя съм сигурен, че ще е впечатляващ, каквото и очаквам от управлението. Агрегатът е 4-цилиндров, 2,0-литров с турбо, генериращ 268 к.с. и 349 Нм.

Той е свързан с 6-степенна механична скоростна кутия, а като опция се предлага Sport Lineartronic CVT, която разчита на Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) системата с три различни режима: Intelligent, Sport и Sport Sharp. Оборудван с тази трансмисия, WRX идва с новата Symmetrical All-Wheel Drive система с Variable Torque Distribution.

Традиционното разпределение на въртящия момент от 50:50 сега е в съотношение 45:55, но непрекъснато оптимизира разпределението на въртящия момент в зависимост от пътните условия, завъртането на волана, страничното ускорение.